Mededeling
21 oktober 2020

Kookworkshops met Reis Smakelijk

Wegens de corona pandemie is de reisbranche hard getroffen en alle reizen worden geannuleerd. De toekomst ziet helaas niet goed uit. Als ondernemer moet je creatief zijn. Zo ben ik op het idee gekomen om kookworkshops aan te bieden om reizen te promoten. Omdat de ultieme ervaring van reizen misschien wel eten is, heeft Mijnvakantiecoach een nieuwe manier van reizen gelanceerd: culinaire reizen met Reis Smakkelijk (www.reissmakelijk.nl).

Over de kookworkshops

Het idee is om met vrienden, familie of collega’s (uiteraard op 1.5m afstand) onder enthousiaste begeleiding, je favoriete vakantiegerechten te leren koken en dit zonder uren in de auto te zitten of in een vliegtuig te moeten stappen. En daarna natuurlijk de tijd nemen om gezamelijk te genieten van de zelfgemaakte gerechten.

Koken is een passie, en als franse, met een spaanse vader, een oostenrijkse moeder en een noorse man, heb ik veel traditionele gerechten leren koken. Dus geen nep paella maar een echte paella valenciana gekookt op branders, geen aardapel salade met mayo maar de echte oostenrijkse aardapelsalade… Dat is wat je leert tijdens een kookworkshop met Reis Smakelijk!

Mijn aanbieding

Op dit moment bied ik paella en fideùa workshops, tapas en sangría en straks ook wat nieuwe gerechten (check de website voor nieuwe workshops).

Koken in kleine groepen (van 2 tot maximum 8) kan bij mij in een verwarmte ruimte met gewaarbordge social distancing. Als de locatie social distancing toelaat, kan de workshop eventueel ook bij de klant gehouden worden.

Reis Smakelijk biedt naast de workshops ook de diensten van een privekok aan huis en paella afhaal (alleen voor enkele B&B in Soest en Baarn).

Meer informatie

Naam: Caroline Ripolles Bøyum
E: info@mijnvakantiecoach.nl
W: http://www.reissmakelijk.nl